Selecteer een pagina
13 – 17 SEPTEMBER 2021

WEEK VAN DE LOOPBAAN

Het is oké om met je ontwikkeling & loopbaan aan de slag te gaan

Meer plezier en balans

Dit jaar doe ik mee aan de week van de loopbaan. In de week van maandag 13 september open ik mijn deuren, omdat ik graag wil bijdragen aan het bewustzijn dat het oké is om verandering te willen en meer balans en plezier te ervaren. Het is oké om wensen te hebben. Het is oké om met je loopbaan aan de slag te gaan.

een leven lang leren

De week van de loopbaan heeft als doel om aandacht te geven aan het belang van  LevenLangOntwikkelen en alle vormen van (persoonlijke) begeleiding op de arbeidsmarkt. Omdat het belangrijk is om inzetbaar te zijn en te werken aan je loopbaan. Zie hiervoor ook de website van mijn beroepsvereniging Noloc.

Continu veranderingen

Ontwikkelingen zijn van alle dag. Niets is in beton gegoten. De maatschappij, organisaties, je team, je werk en ook jij niet. Waar sta jij nu? Waar wil je naartoe? Wellicht dat een van mijn activiteiten tijdens deze week je helpen.

gratis activiteiten

  • Loopbaanadviesgesprek van 45 tot 60 minuten. Twee middagen heb ik hiervoor beschikbaar. Let op, beperkte beschikbaarheid. Heb je belangstelling? Plan hier je gesprek.
  • Presentatie “dé 12 tips voor een krachtig CV, jouw visitekaartje”. Je kunt deze online presentatie gratis bijwonen door je hier aan te melden.
  • Masterclass “Ontdek je kwaliteiten en krijg 10 key-inzichten voor meer balans”. Je kunt deze online presentatie gratis bijwonen, meld je aan.

 

The first step towards getting somewhere is to decide that you are not going to stay where you are

gesprek loopbaanadvies

Zoek je sparring over je aanpak in je loopbaanstappen, wat je volgende stap gaat zijn? Heb je ideeën maar kom je zelf niet verder? Dan is het gratis adviesgesprek iets voor jou!
In de Week van de Loopbaan heb ik op dinsdag- en donderdagmiddag een (beperkt) aantal plekken beschikbaar.

dé 12 tips voor een sterk CV

Jouw CV is je visitekaartje. Tijdens de presentatie krijg je concrete handvaten waarmee je zelf aan de slag kunt om jouw CV helder en aansprekend te maken. Kortom, een krachtig hulpmiddel dat vóór je werkt. Meld je aan voor de presentatie, die ik op maandag 13 september om 20.00 uur online geef.

T

Ontdek je kwaliteiten

Masterclass: Ontdek je kwaliteiten en krijg 10 KEY-inzichten voor meer balans
In een praktische presentatie krijg je diverse tips en inzichten om je kwaliteiten te verhelderen én je valkuilen om te buigen voor meer balans. Online presentatie op woensdag 15 september om 12.00 uur.

Laagdrempelige activiteiten om je ontwikkeling een boost te geven

Wat kan ik voor jou betekenen?

Meer weten?